Älskar du choklad lika mycket som vi?

Cafébiträde med baristakunskaper.

Chokladhuset växer och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en konditor, och söker dig som är van att jobba självständigt, är kunnig, driven, noggrann och positiv.

Du har en utbildning eller bakgrund som konditor eller chocolatier och är van att jobba i professionell produktionsmiljö inom livsmedelshantering.

I tjänsten ingår främst arbete i vårt chokladeri/konditori, men då vi är en liten arbetsplats behövs det även uppbackning i butiken/caféet emellanåt.

Vi tillverkar allt från grunden, så dina arbetsuppgifter är varierande och stimulerande med allt från att tillverka chokladpraliner, kola, konfektyr, tryfflar, tårtor, desserter, glass, bitar och kakor, till framställning av ”skräddarsydda” bröllops/dop- och specialtårtor med sockerblommor/dekorationer.

Givetvis ÄLSKAR du choklad och brinner för att ta Chokladhuset till nya höjder i chokladvärlden!

Arbetstid: Mån-fred 8,00-17,00. Helger kan förekomma.
Lön enl avtal
Tillträde enl överenskommelse
Omfattning Heltid
Bostad kan ev. ordnas.

Intervjuer sker löpande tills vi hittar rätt konditor för oss.
Känner du igen dig eller känner någon som passar in på beskrivningen?
Mejla då CV med bild och personligt brev till: info@chokladhuset.com

Chokladhuset grundades 1996 och har butik och chokladcafé med glassbar bara ett stenkast från hamnen i vackra skärgårdstaden Nynäshamn.

Vi är ett mindre företag med få anställda och har en familjär och trivsam stämning. Här hjälps vi åt med allt och jobbar tillsammans i ett gemensamt team men under eget ansvar på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi är kända för vår höga kvalitét och äkta smaker, samt vårt mångåriga samarbete med Nobel Nightcap, dit vi gör unika chokladpraliner varje år med kreativa smakkombinationer.

Vi eftersträvar att tillverka så mycket som möjligt från grunden, med de bästa råvarorna och använder så mycket närodlad och ekologiskt vi kan. Och så klart innehåller allt vi tillverkar choklad.