Älskar du choklad lika mycket som vi?

Vi söker extrapersonal med start omgående och tills vidare.
Arbetstiden är förlagd dagtid främst helger, mellan kl. 10-17 med 1 timmes rast. Även kortare pass från 3 timmar och uppåt, förekommer.

Dina arbetsuppgifter är dels vanligt förekommande i café och butik inkl. kassahantering, disk, städning, servering, mm. Vi är ett litet företag där alla hjälps åt med allt som behöver göras.

Vi söker dig som är minst 18 år, är ansvarstagande med hög arbetsmoral, tycker det är roligt att jobba och har en glad och positiv inställning, är engagerad, ödmjuk och noggrann samt älskar ett ge service och träffa nya människor.

Tidigare erfarenhet samt baristakunskaper är meriterande.
Vi ser helst att du bor här i Nynäshamn för att kunna vara flexibel.
Timanställningen kan förlängas vid behov under året.

Timlön (inkl. semesterersättning) enl. avtal.

Vi tillverkar allt från grunden och håller hög servicenivå på såväl kundbemötande, renlighet, råvaror, tillverkade produkter och strävar efter att ge kunden en så positiv och härlig upplevelse som möjligt.

Intervjuer sker löpande.
Mejla CV med bild och personligt brev till: info@chokladhuset.com

Chokladhuset grundades 1996 och har butik och chokladcafé med glassbar bara ett stenkast från hamnen i vackra skärgårdstaden Nynäshamn.

Vi är ett mindre företag med få anställda och har en familjär och trivsam stämning. Här hjälps vi åt med allt och jobbar tillsammans i ett gemensamt team men under eget ansvar på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi är kända för vår höga kvalitét och äkta smaker, samt vårt mångåriga samarbete med Nobel Nightcap, dit vi gör unika chokladpraliner varje år med kreativa smakkombinationer.

Vi eftersträvar att tillverka så mycket som möjligt från grunden, med de bästa råvarorna och använder så mycket närodlad och ekologiskt vi kan. Och så klart innehåller allt vi tillverkar choklad.